Udostępnianie fotografii z Nałęczów.Net

1. Fotografie ze strony www.naleczow.net - których jestem autorem udostępniane są bezpłatnie instytucjom które wcześniej uzyskały na to zgodę. Warunkiem jest pobranie ich ze strony we własnym zakresie co nie powinno być problemem. Wydawnictwa i portale które wcześniej uzyskały zgodę na wykorzystywanie fotografii mojego autorstwa w celach informacyjnych lub promocji Nałęczowa nie muszą prosić o taką zgodę za każdym razem.

2. Fotografie w pełnej rozdzielczości nie są udostępniane. Wynika to niestety z braku czasu.

3. Fotografie nie mogą być używane w mediach społecznościowych np facebooku

4. Fotografie nie mogą być pobierane i udostępniane na innych stronach w formie całych galerii.

Nałęczów - KW Prawo i SprawiedliwośćOświadczenie Zarządu Powiatowego PiS Puławy przed II turą wyborów w Nałęczowie

Oświadczenie

W związku z pojawiającymi się informacjami na temat poparcia udzielonego przez Prawo i Sprawiedliwość panu Andrzejowi Mazierskiemu kandydatowi na Burmistrza Nałęczowa, niniejszym informujemy, że takie poparcie nie zostało udzielone ani przez Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość, ani przez żaden statutowy organ partii Prawo i Sprawiedliwość.

Zarząd Powiatowy PiS w Puławach

strony internetowe Lublin

strony www Lublin

strony internetowe Puławy